Atelieropruiming schilderijen wegens verhuizing! Zeer gereduceerde prijzen!

Kijk op www.lily-art.com

Ik ben Lily Ruizendaal, geboren (1961) in Bussum. Daar raakte ik al vroeg gegrepen door de beeldende kunst en nam er mijn eerste aquarellessen. Het werd al snel een passie, wat me ertoe bracht er in door te gaan.

Om meerdere technieken te leren, nam ik les bij diverse gerenommeerde kunstenaars in Nederland. Mijn leermeesters stimuleerden het talent voor tekenen en schilderen dat ze in mij herkenden. Wat eens als hobby begon, ontwikkelde zich zo tot een full-time professie.

Door mijn techniek uitermate te verfijnen en perfectioneren (Renaissancetechniek), kwam ik tot mijn eigen kenmerkende stijl. Als gepassioneerd tekenaar en schilder streef ik naar werk waarin mijn enthousiasme en liefde voor mens en natuur zo duidelijk mogelijk naar voren komen. Ik schilder van modern realisme tot impressionisme, afhankelijk van inspiratie en onderwerp. Mijn sterk gevoel voor kleur geeft mij de mogelijkheid een bijzondere impressie van de werkelijkheid te geven. Graag werk ik op grote formaten en altijd met de beste kwaliteit materiaal. Ook in opdracht.

Voor nieuws over exposities verwijs ik u graag naar de pagina exposities. Deze website wordt regelmatig aangevuld met mijn nieuwste werk. Komt u dus alstublieft nog eens vaker kijken. Dank voor uw bezoek en graag tot ziens.