De volgende data zijn mogelijk:

 

Zondag 31 juli 2011

Zondag 11 september 2011

 

Workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, maximale aantal deelnemers per dag 15. Workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden!!!!!

 

Wat kunt u verwachten tijdens de workshop:

Opzetten en schilderen van schilderij volgens speciale methode. Deze methode houdt in: het activeren van de rechterhersenhelft d.m.v. kleine oefeningen waarna u in staat bent een prachtig schilderij te maken. Verder wordt er tijdens de workshop aandacht besteed aan het mengen van kleuren, compositie, verhouding en structuur van de verf en niet te vergeten het gebruik van kwasten, paletmes, penselen, doek of paneel.

 

In principe werken we over het hele terrein van de tuinen van Paleis Soestdijk, waar veel mooie en schilderachtige plekjes zijn.

Indien het weer ons in de steek laat kunnen we overdekt in de Oranjerie van Paleis Soestdijk werken. Lily zorgt dan voor een kleurrijk stilleven van potten met frisse bloemen. Je kunt dan werken met zowel kwast als paletmes.

Natuurlijk werken met de (voor mijn cursisten) welbekende zoeker met passe-partout. Vergeet deze dus niet mee te nemen want je hebt hem beslist nodig. (Nieuwe mensen krijgen zoeker en non-permanente stift te leen). Zorg tevens voor een warme trui of vest.

 

De Oranjerie van Paleis Soestdijk zal de hele dag zorg dragen voor koffie, thee, fris en onze heerlijke en welverdiende eenvoudige lunch.

 

Vanaf 9.30 uur ben je welkom in de Oranjerie van Paleis Soestdijk en de dag zal ongeveer eindigen rond de klok van 17.00 uur. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Prijs voor de workshop is € 95,- (inclusief koffie, thee, lunch, incl. schilderdoek 50 x 60 cm, gebruik van penselen en acrylverf) of € 75, - (incl. koffie, thee en lunch, gebruik van eigen materialen)

Dit bedrag kun je overmaken op rek. nr. 61.75.02.579 t.n.v. Lily Ruizendaal onder vermelding van workshop in de Oranjerie van Paleis Soestdijk, data buitenworkshop 2011

 

Gaarne de volgende materialen zelf meebrengen:

* acrylverf of olieverf

* Een veldezel of( tafelezel in overleg)

* schildersdoek

* penselen, paletmes etc.

* potloden, gum

* zoeker met passe-partout + non– permanente stift (nieuwe mensen kunnen dit lenen)

* schort/overhemd

* goed humeur

 

Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

 

Lily Ruizendaal

06-29110401                                                                                                                      

Email: lily.art@ziggo.nl

Website: www.lily-art.com

 

Oranjerie van Paleis Soestdijk

www.paleissoestdijk.nl