Cursus schilderen in modern realisme en impressionisme gegeven door Lily Ruizendaal, volgens speciale methode.

 Plaats: Atelier/galerie Sociaal Cultureel Centrum, Blijklaan 1 te Nederhorst den Berg Tijd: Maandag– en dinsdagavond van 19.30 tot ca. 22.15 uur. Dinsdagochtend van 9.15 tot 11.45 uur. Donderdagmorgen en middag van 9.15 uur tot 11.45 uur en van 13.15 tot 15.45 uur

Allereerst bedankt voor uw interesse in de schildercursus. U kunt het zich misschien niet voorstellen maar iedereen is in staat om een prachtig schilderij te maken. In Amerika is wetenschappelijk bewezen dat ons vermogen om te tekenen en te schilderen in de rechter hersenhelft ligt. Omdat wij niet weten hoe die rechter hersenhelft te activeren, en de linker hersenhelft dominant is, roept men al gauw dat men niet kan tekenen! Echter volgens de speciale methode kan iedereen tekenen en schilderen als wij de rechter hersenhelft maar activeren d.m.v. kleine oefeningen, zodat wij het vermogen om te kunnen tekenen of schilderen aanspreken. U gaat kijken als een echte kunstenaar, scherper zien, beter kleuren bepalen en creatiever met het onderwerp van uw keus om. Tijdens de cursus zal u duidelijker en uitgebreider uitgelegd worden hoe de methode werkt.

Wat kunt u verder verwachten van de cursus: De cursus bestaat elke keer uit blokken van 10 lessen. U werkt in een groep van ca. 12 personen. Iedere cursist werkt op zijn/haar eigen niveau en krijgt tijdens de cursus persoonlijke begeleiding. U kunt kiezen uit diverse mediums o.a. acryl of olieverf. Indien u gaat starten met olieverf verzoek ik u vriendelijk om olieverf op waterbasis aan te schaffen. Indien u reeds met olieverf op terpetine-basis werkt is dit geen probleem.

De kosten van de cursus zijn € 155 voor 10 lessen (per blok, 30 lessen op jaarbasis) Indien u interesse heeft in het volgen van de cursus verzoek ik u vriendelijk om u zo spoedig mogelijk op te geven. Verzekering van een plaats op de cursus geschiedt volgens datum binnenkomst van inschrijving. Aangezien er al een aantal plaatsen zijn gereserveerd is er nog een beperkt aantal plaatsen. (Een aantal keren per jaar geeft Lily ook workshops op lokatie en intensieve tekentrainingen.) Voor vragen en /of informatie kunt u contact met mij opnemen.

Lily Ruizendaal Tel.: 0294-251603 Mobiel: 06-29110401 E-mail: lily.art@ziggo.nl  Web-site: www.lily-art.com